Under Sax3n.



Tycker bilden e as fin även om de e *Barbiedolls*, såg på en debbat igår om skönhets operationer, kan tycka att man gör skönhets operationer för att man har ett gravt problem me sig själv el efter en olycka,men inte för att bara göra. De va 2 bögar som jobbade för en mans tidning och dom ville bara "testa"hur de kändes,men sen kom de fram till att dom hade gjort de innan, den ena fettsög sig under halsen o sen andra hade lyft ögonen dom va ca 35 el mindre.Tycker man har misslyckats! totalt..nästan till att man blir förbannad, om man gör en plastik operation för att man inte vågar visa sig el pga olycka de är självklart man ska få operera sig, men tex som fixa ögonen, botox m.m tycker de e så jävla överskattat och plastigt.
....
Vad folk glömmer e sig själv, man dömmer för utseende, problemet först e ju att man själv har lågt självförtroende o vill bli någon som man inte är.Men vem e du då om du inte kan vara dig själv? Detta va bara ett inlägg på att man ska uppskatta sig själv o alla andra som dom ÄR o inte kan vara:)<3



Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har fan också tänkt på det där. Dom som opererar sig "bara för att", Dom har ju alltså dåligt självförtroende om sitt utseende och tror att alla tycker att denne är ful. Då opererar man sig ju för någon annans skull... Vafan vinner man på det?

2008-11-21 @ 02:14:52
URL: http://onlycoco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0