why is it so?

Because I am a woman, I must make unusual efforts to succeed. If I fail, no one will say, 'She doesn't have what it takes.' They will say, 'Women don't have what it takes.'

Clare Boothe Luce

`
Kvinno deskriminering har funnits i all evighet, försöker få denna blogg att värka mer intresant än att bara skriva om vad jag äter,kläder mm. Detta är något som alla kvinnor tänker på eller att man hamnar i olika situvationer som får än att tänka till, men vad gör man då man låter de gå o bara tänka men de är ju så ,och har alltid varit så, vi tjejer kan ta orden"hora,fitta,slampa" m.m, men de är ord man aldrig ska acceptera, oftast har mannen den rollen att ha "makt" den ledande i gruppen, så har det alltid varit, men nu förtiden så finns det extremt mkt kvinno misshandel, och diskriminering, som alltid tystas ner... man pratar inte om de om de inte kommer me i tidningen. Tänk att i vissa länder är det "okej" att kasta syra på sina fruar el någon kvinna, för att dom kanske "tror " att hon har varit otrogen tex. De känns omöjligt hur mkt vi tjejer står i och tar emot, el att man kan köpa kvinnor o sex som tex i thiland.För där är dom så ekonomiskt beroende så dom gör allt, säljer sig själva, jag själv känner vi tjejer kan själva göra att de är "okej"att bli kallade hora när vi själva "tjejer"kallar andra tjejer hora m.m , de blir ju ingen bra förebild.Sen är det inte att man vågar säga till, om man blir kallad vissa absurba ord, rädd kanske? Det är en sjuk värld vi lever i o vi har skapat den själva, tex om man kollar på nyheterna de finns inget som är bra längre!ta han som jobbar på posten som tjänar 9000000 tusen i MÅNADEN!de har varit på tv4 nyheterna i ca 4 dagar nu?! finns de inget mer intresant än va han tjänar?

Om jag fick så skulle jag vilja göra världen till något bättre, klimatet blir sämre o a vi har ekonomisk kris överallt och arbetslösheten ökar!its sick!

kanske dags att vakna?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0