Bad Day!

Idag har jag en dålig dag! Riktigt för jävlig dag, ingenting som har gått fel eller så, bara en dålig dag,egentligen hur kan man vakna upp på morgonen o känna ja vill inte visa mig el vara ute,jobba,träna el nåt!Men saker måste ju endå göras ´"bu"

Känner att de finns något som måste förendras o de är nog min syn på saker o ting.

Hatar sånna här dagar!

aja nåt som är bra är att ja fått en ny plattång, beställt en ny mobil så de är ju nåt ialf^^

O nu är de Bad girls Clubb så får inte missa de:)

//Pusspuss

Happy Birthday 2 you!

Åh gud vilken underbart rolig kväll jag har haft! Stressig dag minsan,Jag o älskling skulle ju fira rick o ronny idag så blev att laga en god middag o Tårta,en film"wall street" o prata o ha de trevligt!
blev bara en massa skit snack hela kvällen, vi har ju funderat i sommar att dra ner till Amsterdam så de ska vi göra jag o grabbarna lixom! va fan inga tjejer me men lika kul för de:P! Fick ett supergulligt sms av Ronny o rick att de va ingen som tänkte på deras födelsedag men de gjorde vi o att vi är äkta vänner de va jätte fint o höra:)men de är klart man alltid ställer upp för sina vänner<3 alltid! Nåja nu har ja varit ute me hundarna för att ja ska hinna se mitt favorit pogram "Bad Girls Clubb"de är ju så jävla bra! kan inte vara utan de nåt ja värkligen gillar o ja brukar inte vara sån som har koll på specialla program men ja har blivit lite beroende:P"hihih"


Tycker Bilden är så söt va tvungen att ladda upp den, När ja tänker på me and you så tänker jag ju självklart på min älskling som ja inte alltid skriver så mkt om för han står mig så nära tycker inte om att blotta mitt privat liv så mkt heller! Snart firar vi 2 år o vem kunde tro de att vi skulle hålla så länge?inte ens jag själv!men tiden har gått o vi har inte tröttnat på varandra än,vill inte förlova mig el gifta mig o du respekterar mina val o de älskar jag dig för. Vi har galet kul inte alla dagar men dom mesta där vi Brottas kramas o jävlas me varandra helt galet du är min bästa vän personen som känner mig bäst"nästan" syrran känner mig bäst men ah:P! jaja nu ska ja sluta babbla är trött som fan o kl är mkt så borde inte sitta här o skriva men behövde de så me de säger jag Godnatt o hoppas alla inte har de lika kallt som vi minus 35!

Puss o Kram!

2 små grisar!

Idag Fyller Rick o Ronny år idag 23 små grisar! Ska tydligen laga mat åt dom när dom slutat jobbet:P!?aja klart man ställer upp me en tårta o film o mat!hihi:D

Jävla Muffins o Hair cuts!

Tjenis! Ett tag sedan ja skrev brukar alltid glömma dig lilla bloggen! Men ja har ju fixat massa i lägenheten målat o fixat möbler!så all min tid ja har räcker inte alltid till. Har faktiskt inte hänt så mkt dom här dagarna helgen var lungt bjöd svärmor på mat o så hade de allmänt trevligt:),spännande pernilla ska klippa av allt sitt hår hoppas de blir bra:),ja hatar att gå till frisören HATAR de visst dom är skit bra,men ja tycker att den bilden ma alltid har av att de ska bli så blir de aldrig haha,kräsna människa ja är! O när man ber om att ja men klipp inte så jävla mkt så tar dom 1 dm av håret!men va fan ja har ju sparat i 1 år o sen är allt borta på 5min!Jippi!! Men nu håller ja på sparar till sommaren o ja har gett mig fan på att inte ska färga de till dess! har gjort mitt me färgning så har tagit de lungt nu i 4mån har ja inte färgat de ska ju till frissan o färga till våren:)

Jag själv har märkt att ju äldre man blir ju mer vackrare känner man att man är,då menar jag att man accepterar sig för att vara just sig själv:)in och ut,man kladdar inte lika mkt me smink el har en hel sprayflaska i håret o inte lika fåfäng,enligt mig ialf:)tycker de är skönt,är mer nöjd med mig själv more then ever!

Pratade med en kill kompis idag,ja kan känna att min tid bara springer iväg fan ja är redan 22 va hände?!usch usch o en hel del massa ångest då sa han till mig att ja har all tid i världen till att göra vad ja vill:)o de fick mig att må så superbra! Lätt att man tänker negativ ibland,men varf göra de egentligen?lite lustigt!

Så tänkte berätta att ja har varit lite duktig iförrigår gjorde ja choklad muffins me choklad bitar i o blåbär:)som ni ser fyllde ja i lite för mkt haha så ja dom fick vulkan utbrott! o nästan alla smeta ihop sig ja är så lyckad!!
men tanken är ju att de ska va jävligt gott o de va dom me!så att utseende är inte allt de sitter på insidan;)"haha"

Såhär såg man ut idag!

Im Me.Älskar min nya skarf,obetydligt märke men så snygg blå me vita dö skallar!wiiihooo!
Febern börjar smyga sig tillbaka hatar de vill inte bli sjuk igen precis blivit frisk,men inte konstigt så som ja stressar jobb,renovera,eget företag på G,plugg o allt annat! skulle vilja hamna i koma i en vecka o bara flyga på rosa moln i några dagar en time out!tror alla behöver de ibland!

Nu har ja kollat på Bad Girls Clubb! älskar de,så himmla bra helt galna tjejer i ett mad house typ. Såg ett avsnitt av Ricks fm på youtube där dom prata me kända bloggerskor om om man skriver ner äkta känslor i bloggen? Ja menar varf har man en blogg om man inte kan vara ärlig?man kanske inte skriver över privata saker men endå dedär att man kan inte skriva att man mår dåligt,?vi alla mår ju dåligt time to time.

Imorgon kommer billys bror o hälsar på ska stanna tors-sön kommer bli roligt

Puss!

I like.Mode har ju aldrig varit någonting för mig så ja tänker inte gå den biten även om de kan vara fint!men de är inte mig så tänkte lägga upp lite saker ja tänker köpa inom kort
Bara Älskar!!Usch o fy FAN va fina!

as gullig!Anorlunda är fint!Roligt o kreativt!Rockigt o creazy är riktigt roligt!De behöver inte vara så perfekt:D

Mitt Galna Liv!

Mitt liv har väl alltid varit galet fyllt me dramatik o hysteri!!alltid någonting som händer har kanske inget speciellt att berätta om de sådär men tänkte mer rationellt överlag.

Suprise! har slängt iväg en massa energi denna vacka då jag varit sjuk till att tänka på min affärs idee o till plugg o jobb o ALLT på samma gång till en bra smet men som inte blir klar på 30 minuter, My life Looong time!
Gah! min hjärna känns som en rymd fylld med en massa ideer så säger min coatch till mig att försök att få ner allt jag tänker på i en bra grejj! "jaha"?=!#)"#¤ im not ey super woman YET;)
Haha jobba komma hem plugga när man e klar fixa me sin affärs idee ja de är fullt upp men ja har nog inte haft så här kul på länge för ja känner att ja gör detta för mig och INGEN annan, man ska ta för sig av världen har att erbjuda o de är ju en del.

Sen ska man ju hinna med att måla o tappetsera hemma håller på kolla mode o inredning vilka färger som är inne o vad som gäller o twista till de till något eget,för de sista ja vill är att de ska va som alla andra de är inte precis jag:)o sen ska man ju träna också o de är en massa jag har på gång hela tiden känns som man stressar stressar o de är de värsta ja vet!:PPeace!

RSS 2.0