Guns N' Roses-Don't Cry

Vad jag än gör kommer jag alltid att älska en person som aldrig har funnits. o jag vet att jag kommer sakna dig mer en någonsin o älska dig<3 o jag kommer alltid minnas, o hoss mig kommer du alltid finnas. Men jag har lärt mig att ta ansvar.

Bobby



En sjukt skön person även om han e en stor ikon för att röka på:)älskar hans musik:)

Bingo!

Idag har jag och syrran börjat dagen med att spela Bingo med C.G hahah fan va kul vi vann nog 300:D!lätt sätt att fördriva tiden:)


Grattis Camilla 23 år idag! NU snart ska vi ut o äta<3 Pusspuss

Fokus!



Jackor jag vill ha;D!

o detta är ingen jacka:Pmen ja vill ha dena väska<3

No name!

Äntligen Vinter<3 så mysigt med massa kläder! man känner sig som en fet Isbjörn hahah;D längesen jag skrev men har fan inte haft något intressant att skriva;)håller på me lågenheten nu ialf den blir klar på måndag e de sagt:D! jag e så GLAD blir nästan kär i mig själv ibland:D aja jag o virre pratade igår om att dra ihop hela gänget o ut o käka o gå på bio el bowla:D jag har juh 2 gratis biljetter;D roligt att tagga ihop alla o göra nått:D.Saknar min Sarah:D Fan va ja e stolt att du endå vågade åka till USA helt själv:)hoppas allt e bra där nere:)Miss you alot:)! KOM HEM!



now its history!

Dags att skriva en bok igen tror jag,haha händer föör mkt på så lite tid:) Jag har gjort slut me niklas, Sarah har åkt till USA, min syster fyller år idag,funderar på att måla min lägenhet, vilket kommer bli SÅ roligt;DMitt ex har fått en dotter på 2 månader nu haha *grattis*,jag har börjat träna eller gjort de ett tag :D o tänka er snart e de jul också:D Jag har funderat lite på att åka till Norge för att jobba eftersom man tjänar dubbelt. Så då blir jag Rik som alla andra vill bli" vilken dröm" att bli som alla andra...*HaHa* ialf tänk att min Idol carolina gynning fyller år på samma dag som mig 6 okt<3 gullligt;),snart fyller jag 20 fest fest!! Systembolaget här kommer jag!*höhö* Tänka sig hur "vänner" kan bli, el vänner o vänner "nått" beroende vän kanske,ja vissa blir rent av *Traches* el slynor om man vill kalla de, eller mer slyna kanske? Du är en sorglig person o t.o.m får mig att skriva om dig, *haha* Usch! patetisk liten insekt e du, jag bara älskar att blogga! förlåt bloggen om jag inte håller standarden me mina vackra ord,blir lite övervlmdigad ibland... Jag funderar faktiskt på att ta över världen en vacker dag!<3

RSS 2.0