bilder<3


King!

Fan va gammal rock äger!de är typ min värld! typ som Ben E.king och Dion samt James Dean blandat me Elvis P. King of Rock! Finns inga ord som kan förklara deras musik!Typ Ben Orson Bobby Darin lyssna o lär, OCH Nationalteatern "Barn av vår tid" så jäkla san!dom har ju gjort livet är en fest kanske den mest förbrullande låten som man minns av dom. Men att se dom live va en Brilljans!50 tagare som brinner för sin musik och åsikter! sån musik som får en att fastna. Samtidigt ÄLSKAR jag kaptenröds låt "Du e la go"! Jag o billy brukar dansa till den hemma när vi städar! hahaxD!Men jag älskar typ gammla godingar som James Brown Kings röst!

Hahaha!


Its all love!


Im the sky in, there you my star.

Detta är ett brev till min älskling.

Du är min andra hälft.Du är den som får mig att andas när alla problem stryper än.Med dig blir livet en melodi. Du är personen som får mig att se hopp. Vet att jag grubblar men me dig vid min sida är allt som på rosa moln. Tack för att du finns och lyser upp min tillvaro.


* Jag och billy har blivit bjudna med till en resa på tunisien där vi ska vara en månad. Billy har ärft en affär och hus där så vi kanske ska flytta dit(me hope) gud så skönt! Det är Billys pappa som bjuder oss skit gulligt!


Funderar på tattuera denna på ryggen och en ängel på andra sidan:)



King Without a Crown.

Nu är det söndag! äntligen hahah nä skojja bara hatar söndagar! I helgen har vi varit me lite vänner kollat film och bara myst. Igår städa vi och Billy laga en jätte god middag sen har det itne hänt så mkt denna helg.I veckan ska vi stor handla! Me love! älskar det.


// Xoxo

Kärlek är en sanning.och jag älskar dig.

"Jag älskar dig önskar jag kunde ge dig en hel rosenträgård varje blad är en ett bevis på att de är DU OCH JAG jag vet att du mår dåligt men vill göra allt för att du ska må bra du är ju min lilla prinssesa jag vill kämpa tills jag stupar för oss jag mår så dåligt över att du inte mår bra jag skulle vilja ta din smärta och bara trycka den in i mig du är min värd och jag hoppas jag är din jag kommer"written by Billy.


* Självklart har alla sina upps and downs,like I. jag kan ha dom väldigt ofta nuförtiden. Men de brörjar jämna ut sig. Varit mkt med att byta jobb,flytta och allt dedär.Menar att bo tsm med en kille är en STOR omställning. Gulligt!visst...
men man kan ju få lite ångest,för jag menar man lever ju så tätt inpå.I mitt privatliv och hans. Jag vill ju ha mitt liv även om jag är tsm med någon,det anser jag jätteviktigt. Inte för att han itne låter mig ha de.Det gör han absolut.
Skulle jag få välja ett yrke så skulle jag lätt fan vara en Grupie.hahah, självklart! ett självständigt jobb inte så ansträngande,men mkt engagerande. Musik är min värld.

Hade inflyttningsfest i lördas GALET! det vart skit kul! har inte så mer att säga än att de jävligt kul. Älskar människor som kan släppa loss!and go FREAKY! det kan alla här uppe!tro mig haha!

//Well fyller år idag ska fira me familjen!pusspuss

xoxo

RSS 2.0