Fredag!

Ja just de ja glömde ju berätta att ja fick jobbet!toppen kul!så ja jobbar nu som försäljare och är pluggande på heltid också vilket kommer bli tufft,men vill man värkligen något så kämpar man!Det blev ju flytt på samma dag,hämtade nycklar fixa dom sista sakerna,släp o packa in senare packa ut allt o allt skulle ju upp 3 våningar inte så att man stog i hurrade JIPPI  nu har vi "bara" hälften kvar!BLÄ!Soffan tog ifs bara 10min att få upp men jävlar va jobbigt! träningsverk dagen efter UScha.

Blev en jävligt stor städning på de och en lång dusch senare o fy fan va mysigt!somna som en sten senare:P vakna upp av min irriterade klocka ringde o jag ville inte gå upp!! Ibland känner man bara vilken BAD DAY man har o min hår va katastrof men de har ju varit så jäfla kallt nu så de har ju slitit på håret, så tog kontakt me min vän jossan som är frisör hon gav en massa bra tips!

Så nu har ja äntligen fått ordning på lägenheten de tog bara 3 dagar:Pmen de är 79kvm så en del att fixas!men klaga de vore onödigt haha...


 

Fredag:

Har inte gjort någonting bra idag förutom att laga en riktigt jävla god middag de blev grillad fläskfile som hade varit marinerad i 2 timmar de var en grekiskt marinad,Citron,oregano,vitlök,olivolja salt o peppar! klyftpotatis o tzaziki


Imorgon har vi blivit bjudna på middag hos Rick me johanna,ronny,rick angelika super skojj!


//Godnatt Ladys!

Fredag!

En jävlig fredag:Pfin början eller hur!de positiva var att ja har fått mina produkter från internett som ja längtat efter!superb!väntar bara på mina bralllor som antagligen kommer på måndag,då jag ska flytta så känner mig lite stressad över MÅNDAG,min dag kommer se ut såhär! PACKA STÄDA ,INTERVJU,FLYTTA STÄDA PACKA UPP! stora bokstäver för de är så JÄKLA jobbigt:P!I tanken är de kul att flytta ny yta nya saker o nya kvm,men att dra upp alla möbler 3trappor utan hiss är ingen HITT kommer nog få höra mina vackra ordval:P svett och tårar:P!Men snällt att man får hjälp med all packning eller mer flytt då!Så nu är min allmenackan helt fullproppad i nästa vecka.......moasdjhoaksdka!så känner ja about that!
Jo ska måla också !


//Sara
Night and Day

Tjenis ! Idag börja dagen med att gå ut me hunden senare plocka ihop saker i lägenheten eftersom vi ska flytta på måndag"yippi"Köpt en bostadsrätt så ska skriva kontrakt imorgon får nycklarna då också,ska senare köpa färg för att måla på måndag. Men lördagen blir såhär,fest hos mange fixa kläder o sånt,Gå på Alko innan såklart!

Idag fick jag mina efterlängtade brillor! ska ladda upp en bild senare...har inte orkar har kollat på night and day den va ganska "b" .

Har pratat med personer som driver eget företag hur man går vidare och tips om allt! ska ju börja läsa företags ekonomi och senare ekonomi och bokföring,med vidare utb.Har en stor försäljnings förmåga och ska driva fram mina drömmar om ett eget företag har redan ett företags idee"superb"
Ska träffa en kille som heter Rickard på onsdag om hans företag hur han fick allt att gå ihop och hur man tar sig vidare inom branchen,jätte intressant är så taggad!!

Ringde lillebror Idag lovade ju honom förra veckan att ja skulle ringa,alltid kul o prata me honom skrattar alltid:)pratar inte lika ofta som ja o min syster där 4 timmar om dan där vi bara snackar skit:P Men pratade med honom att i framtiden skulle jag vilja göra en hemsida o han är ju utbildad i att göra sånna sidor så han ska hjälpa mig vill inte ha någon outsider utan någon man kan lita på,endå är ju planerna i framtiden så vägen dit ska bli spännande.


Kom hem efter allt stressande efter att åratat med en vän som Driver ett företag där hon säljer kläder m.m...för att fråga om råd fick en massa tips! Kommer hem tänkte ja skulle landa i soffan 5 min...Telen ringer ja svarar är de ett försäljnings företag som vill att ja kommer på arbetsintervju!! Ja bara super I'll be there! Så på måndag ska ja inte bara flytta ja ska på intervju också!aint it great!Är så glad att ja spricker! haha!

*Juicy*

Såhär ser man ut idag:P!


Mongo!

Igår var vi o kolla på en lägenhet en bostasrätt som va väldigt fin men behövs puttsas lite.Målas o kaklas blir att köpa en massa nya saker o pengarna springer som vanligt iväg:P Tur man e RIK;) Har hänt ganska mkt sen sist har köpt en ny dator för 8000 skit bra grejjer:)Dyrt o värt.
Har varit inne i en målar butik och kollad vilka färger som är inne just nu o vad man ska ha för att inte ha som alla andra,ganska häftiga färger som är på g just nu.
Har ni sätt Hms nya utbud i sommar älskar att de är 70 tals stuk på de:) så jävla fint! snart är de sommar o man har lite planer på åka utomlands el bila ner till tyskland på en festival där nere.


RSS 2.0