shiba<3


Ettårsedannu.

A precis de va ett år sedan ja skrev sist, inte för dig men för mig. Mkt som hänt som ja inte kommer orka skriva tror inte jag ens kommer ihåg hälften men så är det när man börjar bli gammal! A ja kände mig riktigt jävla gammal när ja fyllde 23 va faaan tänkte ja helvetes pumpa va fårt allting går plz rewaind...

Nu har jag fyllt 23 o jag tänker redan på snart e jag 24 ångest jag har ju så MYCKET jag ska hinna med att de fan inte är klokt ska skriva en lista som han på My name is earl har gjort o bara bocka av allt 100 saker ja ska göra innan ja dör ja men de låter uppmuntrande! NU kör vi.

Tänkte på Mia skäringer finns de någon coolar brud? hon är så jäkla rolig att ja fan döör" Dyngkåt men hur helig som helst!" hahah miamia miaaa du är så bra! Carolina gynning o Mia är mina kvinnliga förebilder vilken blaning va!

Ja nu Bor jag i skellefteå och jag pluggar o pluggar jobb imellanåt! o shiba har blivit riktigt stor o så jäkla söt;D


Jaha snart är det jul också ja tror de var i slutet av september som ja härligt gick in i ica affären o där fick jag see....dom hade fan lagt upp JULMUST i SEPTEMBER fick panik o ringde syrran de är ju helt sjukt^^ Älskar min syster som nu fått en underbart vacker dotter vid namn Melina<3älskar dig!


Nu kommer vi snart till julen och jag tror ja ska fira den hemma med vänner men OM inte så blir de till sthlm me syster o grekiska familjen som är så underbart söta!

Melina<3
me<3


RSS 2.0